Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οι "γορίλες με τα μαύρα" στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ


Εντύπωση προκάλεσαν οι κοστουμαρισμένοι άνδρες της ασφάλειας που περιφέρονταν στους διαδρόμους, ανάμεσα στους συνέδρους..




Πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο χώρο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία κοστουμαρισμένων ανδρών ασφαλείας που περιφέρονταν σε κάθε διάδρομο μεταξύ των συνέδρων, όπως επισημαίνει το protothema.gr.

Οι περισσότεροι ήταν άνδρες της προσωπικής ασφάλειας των κυβερνητικών στελεχών, ωστόσο, σε άλλες κομματικές διαδικασίες οι περισσότεροι «σωματοφύλακες» έμεναν έξω από τις αίθουσες διεξαγωγής τους, κοντά στα υπουργικά αυτοκίνητα, φτιάχνοντας τα δικά τους χαλαρά πηγαδάκια. Αυτή τη φορά, όμως, συνέδραμαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας που είχαν διατεταγμένη υπηρεσία στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος. Ενδεχομένως, να κρίθηκε αναγκαίο μετά την απόπειρα εισβολής νεαρών της «γενιάς των 400 ευρώ» πριν την έναρξη των εργασιών του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ή οι διοργανωτές να φοβήθηκαν το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν ενα εισβάλουν και άλλες ομάδες, όπως συνέβη πρόσφατα σε προσυενδριακή διαδικασία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία του κ.Τσακαλώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.