Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Σκότωσε το παιδί του κατά λάθος μες στο σούπερ μάρκετ! [video]


Μια απίστευτη τραγωδία κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σούπερ μάρκετ στην Κίνα και δείχνει τη στιγμή που ένα μικρό αγόρι χάνει τη ζωή του από ένα παραπάτημα του πατέρα του...



Το αγόρι μαζί με τον πατέρα του είχαν πάει στο σούπερ μάρκετ και έπαιζαν μεταξύ τους, αλλά ο άτυχος πατέρας κάποια στιγμή παραπάτησε και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παιδάκι και να του σπάσει το λαιμό.

Μια γυναίκα τρέχει έντρομη να βοηθήσει, ενώ ο πανικόβλητος πατέρας σηκώνει στην αγκαλιά του το παιδί του προσπαθώντας να το συνεφέρει. Στη συνέχεια το αφήνει ξανά στο πάτωμα, συνειδητοποιώντας ότι έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.