Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Τα νέα στοιχεία από την υπόθεση Μπεν στην Κω [εικόνες]


Θρίλερ δίχως τέλος στην Κω σχετικά με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, οι βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ανακοίνωσαν πως θα παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί...Έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες και σε ένα δεύτερο σημείο, κοντά στην περιοχή που ο μικρός Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε το 1991.

Ο επιθεωρητής - ντετέκτιβ, Jon Cousins, της αστυνομίας του νότιου Yorkshir, δήλωσε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω δουλειά στο συγκεκριμένο σημεί, αφού αποκάλυψε πως κάτω από το έδαφος υπάρχει μεγάλη ποσότητα συμπιεσμένου υλικού τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Πρόσθεσε ακόμη ότι η ομάδα του θα αφαιρέσει αυτό το "στρώμα" με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και στο πρώτο σημείο των ερευνών. "Γι' αυτό αποφάσισα πως παρατείνουμε την παραμονή μας πιθανώς για δύο ή τρεις ημέρες ακόμη", δήλωσε χαρακρηστικά στην προγραμματισμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων. 
Προσωπικό θέμα
 
"Αυτό θα γίνει για να σιγουρευτώ πως έκανα ό, τι μπορούσα. Η ομάδα στηρίζει 100% αυτή την απόφαση. Και ο καθένας από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των εθελοντών, είναι απόλυτα σύμφωνοι ότι πρέπει να μείνουμε παραπάνω. Πρέπει να γίνει", συνέχισε ο ίδιος, δείχνοντας στη συνέχεια πως τόσο ο ίδιος, όσο και όσοι συμμετέχουν στις έρευνες, κάνουν ό, τι μπορούν για να μπορέσει να διαλευκανθεί επιτέλους η υπόθεση.


Συγκεκριμένα τόνισε: "Πρέπει να μπορώ, όταν φύγω από την Κω, να κάθομαι με την οικογένειά μου και να μπορώ να τους λέω πως έκανα ό, τι περνούσε από το χέρι μου για να βρω μια απάντηση σχετικά με το τί συνέβη στο Μπεν".
Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν έρευνες και σε τρίτο σημείο.
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η όλη επιχείρηση έχει ενεργοποιηθεί με εντατικούς ρυθμούς, μετά την μαρτυρία κλειδί ενός ανθρώπου του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και σκιαγραφείται ως άτομο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μπάρκα.Υποστηρίζει πως ο τελευταίος φέρεται να σκότωσε άθελά του τον μικρό Μπεν κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στο χωράφι όπου έχουν επικεντρωθεί σε πρώτο στάδιο οι έρευνες, ενώ εδώ και ένα περίπου χρόνο δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η νέα μαρτυρία - κλειδί
 
Παράλληλα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, αστυνομικοί είπαν στη μητέρα του Μπεν ότι θα επεκτείνουν τις έρευνές τους επικαλούμενοι κάποιες νέες μαρτυρίες.
Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, οι νέοι αυτοί μάρτυρες έχουν υποδείξει στους βρετανούς αστυνομικούς νέους χώρους όπου ο Κωνσταντίνος Μπάρκας πετούσε μπάζα, αφού το τελευταίο σενάριο που εξετάζεται θέλει τον Μπάρκα να έχει θάψει τον Μπεν κάτω από σωρό με χώμα...
Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστηρίζει πως ένας κάτοικος της Κω που είδε αστυνομικούς να ψάχνουν σε χώρο αποκομιδής σκουπιδιών τους είπε: "Δεν ξέρω γιατί ψάχνετε εδώ. Ο "Ντίνο" (σ.σ. Μπάρκας) πετούσε τα μπάζα του πιο πάνω στο δρόμο"...

Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.