Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

De Standaard: «Ήθελε πραγματικά να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία o Τσίπρας;»


Στην κατηγορηματική διάψευση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης των όσων φέρεται να δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σε Γάλλους δημοσιογράφους, δηλαδή ότι η Ελλάδα...εξέταζε το ενδεχόμενο να τυπώσει χρήματα στην Ρωσία, αναφέρεται δημοσίευμα στην βελγική εφημερίδα De Morgen υπό τον τίτλο «Η ελληνική κυβέρνηση διαψεύδει τα σχέδια περί τύπωση δραχμών στη Ρωσία».

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως το όλο θέμα προκαλεί αντιπαραθέσεις, επειδή η ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται εδώ και καιρό ότι σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη ευρωζώνη, γράφει το ΑΠΕ.

Για έντονη ενόχληση της ελληνικής κυβέρνησης από τις εν λόγω αποκαλύψεις μιλάει και η De Standaard σε ρεπορτάζ της υπό τον τίτλο «Ήθελε πραγματικά να τυπώσει νέες δραχμές στην Ρωσία η ελληνική κυβέρνηση;» και διερωτάται κατά πόσον αυτές ευσταθούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.