Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Στο Instagram κούκλα κι από κοντά... πανούκλα! [ΦΩΤΟ]


Σκιάχτρο το πανέμορφο μοντέλο χωρίς μακιγιάζ...Ο κόσμος του Instagram είναι... αγγελικά πλασμένος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αληθινός.
Έτσι στο δρόμο που χάραξε η Insta-star Essena O'Neill, η οποία και αποφάσισε να κάνει την διαφορά και να αποφύγει όλα εκείνα τα... κόλπα που σε κάνουν πιο λεπτό, πιο πλούσιο και πιο ευτυχισμένο, την αλήθεια στους 155.000 followers,αποφάσισε να δείξει και η Αυστραλιανή blogger Beck Lomas.
Η Lomas δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του προσώπου της με σπυράκια την οποία και χαρακτηρίζει «prettttty bad», δηλαδή χαριτωμένα... κακιά.
montelo_1.PNG
"Το δέρμα μου πάντα έκανε ότι ήθελε, δε νομίζω ότι θα είμαι ποτέ από εκείνα τα κορίτσια που νιώθουν απολύτως OK με το δέρμα τους αλλά ακόμα και χωρίς makeup είναι μία χαρά", αναφέρει η ίδια.
montelo_3.PNG
"Όλοι έχουμε πράγματα που σκοτώνουν την αυτοπεποίθησή μας, κανείς δεν είναι τέλειος αλλά κάποιες φορές αυτό που για σένα δείχνει το τέλος του κόσμου, κάποιοι άλλοι δεν το προσέχουν", σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.