Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η περίεργη εξαφάνιση του Πότη Τσιριμπή [video]


Την εξαφάνιση του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής, Πότη Τσιριμπή δήλωσε την Πέμπτη η οικογένεια του, αφού φαίνεται πως αγνοείται η τύχη του από την περασμένη Δευτέρα...



Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, είχε βρεθεί στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά το ΑΕΛ – Ολυμπιακός, ενώ την το βράδυ της ίδιας μέρας εθεάθη να διασκεδάζει σε μαγαζί του Πειραιά. Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους δικούς του, ήταν το μεσημέρι της επομένης.

Η είδηση, γνωστοποιήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού η οικογένεια έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει τις Αρχές.

Στο τμήμα αναζητήσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαϊας βρέθηκε την Πέμπτη η οικογένεια του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής Πότη Τσιριμπή, που δήλωσε την εξαφάνισή του.

Η αδερφή του, Βασιλική δήλωσε: «Ανησυχούμε πάρα πολύ. Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του τη Δευτέρα το βράδυ ήταν η κοπέλα του, που της είπε έρχομαι σπίτι σου και από τότε αγνοείται ο αδερφός μου.

Χτες το πρωί δηλώσαμε στην αστυνομία την εξαφάνιση του και τον παρακαλώ πάρα πολύ αν θέλει να απομονωθεί για τους δικούς του λόγους, αν νιώθει την ανάγκη ότι θέλει να μείνει μόνος του ας μας πάρει ένα τηλέφωνο να μας πει ότι είναι καλά.

Ο αδερφός μου ήταν πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Μετά άνοιξε ένα καλοκαιρινό μαγαζάκι, δεν πήγε καλά και το έκλεισε. Δεν είχε δουλειά. Δεν είχε προβλήματα, ήταν φυσιολογικός. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Θέλω να είναι καλά και να μας πάρει τηλέφωνο».

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της αχαϊκής ομάδας είχε βρεθεί στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας διασκέδασε σε μαγαζί στον Πειραιά. Η τελευταία επικοινωνία με τους δικούς του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Η είδηση της εξαφάνισης του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα γνωστοποιήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφού η οικογένειά του έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.