Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ο Βελόπουλος ή η εισαγγελέας Τσατάνη στόχος της βόμβας; [video]


Ήταν στόχος το σπίτι της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη, που είχε καταγγείλει τον υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, για πιέσεις προκειμένου να φυλακίσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο, την υπόθεση του οποίου τελικά έθεσε στο αρχείο ή ήταν το βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη Σκέψη" του Κυριάκου Βελόπουλου ο στόχος;...




Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε περίπου στις 11.45 το βράδυ στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας βρίσκεται το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη, που είχε γίνει στόχος εμπρησμού με μολότωφ το 2008. Όμως, στο ίδιο κτίριο κατοικεί η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε αυτοκίνητο που ανήκε σε αστυνομικό, ο οποίος οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική για να δώσει κατάθεση.

Το γεγονός αυτό προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές, αφού κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα ποιος ήταν ο στόχος των βομβιστών. Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει, έως τώρα, καμία επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα, πριν από λίγο ο δικηγόρος της κ.Τσατάνη, Θέμης Σοφός, δήλωσε ότι η έκρηξη έγινε «στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως». Όπως πρόσθεσε, η κ.Τσατάνη είχε ζητήσει αύξηση των μέτρων για την ασφάλειά της, αλλά η Πολιτεία είχε μειώσει τη φρούρηση. Μάλιστα, εκκρεμεί ένταση της εισαγγελέως στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ.



Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στις 22.22' στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο οποίος προειδοποιούσε για την έκρηξη και μάλιστα, είχε τονίσει ότι «δεν είναι φάρσα». Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, ενώ ο μηχανισμός εξερράγη λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του χρονικού ορίου που είχαν θέσει οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.