Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Το Planet-Greece είναι ΖΩΝΤΑΝΟ! ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ... αγριεμένοι!!!


Αρχικά προσπάθησαν μέσω συντονισμένων επιθέσεων (από χάκερ της κακιάς ώρας) να μας "κατεβάσουν". Το κατάφεραν... για 2 ολόκληρα λεπτά της ώρας! Μετά προσπάθησαν να μας μπλοκάρουν από την Google. Το κατάφεραν για περίπου 2 μήνες. Και τελικά επιστρέψαμε... ακόμα πιο δυνατοί! Το μόνο πραγματικά ανεξάρτητο blog ενημερωσης έχει δεχθεί συντονισμένη κυβερνοεπίθεση, και για λίγο διεκόπη η απρόσκοπτη λειτουργία του. Πρόκειται για....






τρία συγκεκριμένα κέντρα, που νομίζουν ότι μπορούν να είναι στο απυρόβλητο και να συνεχίζουν να "πουλάνε" την... μούρη του "καλού" στην ελληνική κοινωνία.

Το τεχνικό τμήμα του Planet-Greece, εδώ και καιρό έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προς δύο κατευθύνσεις. Ο πρώτος είναι η τεχνική αναβάθμιση και θωράκιση του μοναδικού ανεξάρτητου blog ενημέρωσης στην Ελλάδα. Ο δεύτερος είναι ο εντοπισμός των υπαίτιων του "χτυπήματος". Δεν κατάφεραν να μας "κατεβάσουν" όπως ήθελαν και μπόρεσαν απλά να μας ρίξουν ένα "χαστουκάκι" αναγκάζοντας την Google να βάλει μήνυμα περί ακατάλληλου περιεχομένου στην εισαγωγή της σελίδας. Τελικά, όλες τους οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Νόμισαν, αυτοί οι... χθεσινοί ότι μπορούσαν να χτυπήσουν την σελίδα μας στο Facebook. Ας είναι... έσπασαν κι εκεί τα μούτρα τους. Η σελίδα μας συνεχίζει να υφίσταται ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Σε ότι αφορά τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, της κυβερνοεπίθεσης, έχουμε να τους πούμε ένα: ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!

Γνωρίζουμε καλά ποιος είναι ο επιχειρηματίας από την Βόρεια Ελλάδα, που έβαλε λυτούς και δεμένους στην αρχή να μας δωροδοκήσει, μετά να μας εκβιάσει και στο τέλος να μας απειλήσει.

Γνωρίζουμε καλά ποια είναι η νεόκοπη πολιτικός, με καταβολές από το ΠΑΣΟΚ, που έχει "εμμονή" με αναπτήρες, που προσπάθησε να μας κατεβάσει μέσω δικηγόρων.

Και τέλος, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο εκείνος ο ευτραφής κύριος, που το παίζει δημοσιοσχετίστας ομάδας "χάκερ", που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας πληρωμένα συμβόλαια.

Σας βρήκαμε! Μην τρέξετε, δεν μπορείτε να κρυφτείτε.... όχι από εμάς, αλλά από την κοινωνία, που εν ευθέτω χρόνω θα πληροφορηθεί για τα έργα και τις ημέρες σας.

Σε ότι αφορά εκείνον τον δημοσιογραφάκο, που πίστεψε ότι μπορεί να πάρει χαρτζιλικάκι και να το παίξει... δημοσιοσχετίστας, του λέμε ότι είναι η τελευταία φορά που του την χαρίζουμε. Γιατί έχει οικογένεια. Γιατί θεωρούμε ότι έκανε ένα λάθος για να εξασφαλίσει στην οικογένειά του τα προς το ζην. Άλλωστε, δεν είμαστε ρεβασινστές. Κυνηγοί και κομιστές της αλήθειας είμαστε.

Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε. Συνεχίστε να είστε μαζί μας. Σε λίγες ημέρες να περιμένετε την μεγαλύτερη έκπληξη.... ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!


Η Ομάδα Διαχείρισης του Planet-Greece

3 σχόλια:

  1. ωραιο αρθρο αλλα αυτο το ανεξαρτητο τι το θελετε ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βλέπω να έχει τίποτα διαφημήσεις το blog.;Άρα δεν έχει και εξαρτήσεις.

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι που ξαναείδα μετά από καιρό ενημέρωση σας στον τοίχο μου στο facebook!!!

    Δώστε ονόματα και μην λυπάστε κανέναν τους, όπως κι αυτοί δεν λυπούνται κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.