Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Όργια με πάρτι ανταλλαγής συζύγων σε ξενοδοχείο της Κρήτης! [video]


Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων, προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα πακέτο διακοπών που υπόσχεται 6 «καυτές» νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη, για swingers από...



την Ολλανδία και όχι μόνο.

Στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρεται:

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια.

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου.

Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί».

Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.


Το πάρτι των swingers στο Πήλιο

Και πλήρωσαν 1.500 ευρώ για να συμμετάσχουν στο τριήμερο της ακολασίας στο Πήλιο και χωρίζουν! Ο λόγος για γνωστό Πατρινό ζευγάρι που το πρώτο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στην συνάντηση swingers ζευγαριών που διοργανώθηκε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Πορταριά του Πηλίου και έφυγε από εκεί μετά από περιπετειώδη άγριο καυγά στον οποίο ενεπλάκησαν και άλλα άτομα! Επρόκειτο για ένα ξέφρενο πάρτι οργίων, που μάλιστα στάθηκε αφορμή ώστε το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσαν τα πάνω από 150 άτομα που συμμετείχαν, να είναι κλειστό για το υπόλοιπο κοινό, έτσι ώστε οι swingers να μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα.

Παρά την απελευθέρωση, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο 55χρονος άνδρας του ζευγαριού, επιστήμονας στο επάγγελμα, υποψιάστηκε πως η 48χρονη σύζυγός του είχε κρυφά προσκαλέσει ένα δεύτερο Πατρινό ζευγάρι νεαρής ηλικίας. Από καιρό εκείνος υποπτευόταν ότι η γυναίκα του έχει «τσιμπηθεί» με τον γυμνασμένο νεαρό. Έτσι, αντί για απελευθερωμένες πράξεις, άρχισαν οι σκηνές ζηλοτυπίας που χάλασαν όλη την ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι άρχισε να λογομαχεί από την πρώτη μέρα και η ένταση μεταξύ τους ολοένα και «φούντωνε».

Η κατάσταση «εκτροχιάστηκε» τελείως όταν ο αναστατωμένος σύζυγος εξακρίβωσε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κρυφά τον λογαριασμό για το νεαρό ζευγάρι! Όμως εκείνος το τσεκάρισε μέσω της πιστωτικής κάρτας και το επιβεβαίωσε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, βγαίνοντας από τα γραφείο του υπευθύνου σαν μαινόμενος ταύρος. Στον κήπο του ξενοδοχείου άρχισε να στήνεται ο καυγάς ενώ όταν το δεύτερο ζευγάρι από την Πάτρα επιχείρησε να παρέμβει «πυροσβεστικά» ο Πατρινός σύζυγος βγήκε εκτός εαυτού στην κυριολεξία. Ευτυχώς, το επεισόδιο έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση ανθρώπων του ξενοδοχείου αλλά αφού προηγουμένως είχαν πεταχτεί όλοι έξω από τα δωμάτιά τους. Τελικά, το Πατρινό ζευγάρι αποχώρησε κακήν κακώς απόγευμα Σαββάτου, με τον σύζυγο αποφασισμένο, όπως έλεγε, να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όλα έγιναν στις 4,5 και 6 Δεκξεμβρίου σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πορταριάς που μετατράπηκε σε φρούριο. Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.