Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ράμφος εναντίον Τσίπρα: Η ασθένειά του συντονίζεται με την αρρώστια του λαού [Video]


«Χρειάζεται μια κατανόηση του ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα στη χώρα, ένας πολιτικός που θα σπάσει τις νοοτροπίες και θα νοήσει τον εαυτό του ως μέρος της αρρώστιας...


Ο κ Τσίπρας είναι ένας πολιτικός που η ασθένειά του συντονίζεται με την αρρώστια του λαού», είπε ο Στέλιος Ράμφος μιλώντας για τον πρωθυπουργό στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο έλληνας φιλόσοφος, τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει σαν προσανατολισμό την κοινωνία, αλλά τη διατήρηση της εξουσίας και αυτό είναι ο προνομιακός δρόμος να μπει μία χώρα σε παρακμή».

Μιλώντας για την διαφθορά ανέφερε: «Τα προβλήματα της διαφθοράς δεν έχουν τόσο να κάνουν με πόσα χρήματα παίρνει κανείς από κάποιον, η θεμελιώδης μορφή της διαφθοράς είναι η επιμονή στην εξουσία».

«Έχουμε ανάγκη από παραμύθια οπότε κάνουμε λάθος επιλογές. Πρέπει να δούμε γιατί έχουμε την ανάγκη τροφοδοσίας από παραμύθια», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.