Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Τώρα ο Λεβέντης καλεί σε... αντίσταση! Με τον Τσίπρα; [video]


Στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης έδωσε το παρών ο Βασίλης Λεβέντης, καλώντας τον ελληνικό λαό σε αντίσταση, γιατί, όπως είπε, «σε λίγο θα πεινάμε όλοι»...



Ο κ. Λεβέντης παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά δήλωσε: «Οι παρελάσεις όσο επιτυχημένες κι αν είναι δεν μπορούν να κρύψουν τις ανισότητες, τη δυστυχία και την πείνα. Συνεχίζεται το κόψιμο μισθών και συντάξεων και η φορολόγηση του κόσμου. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει εξαντληθεί η υπομονή του. Η Ελλάδα χρειάζεται συναίνεση και το πολιτικό σύστημα χτενίζεται».

Οι τηλεοπτικές άδειες είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει διάθεση συναίνεσης. Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και πώς θα αναρριχηθούν στις καρέκλες. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον ελληνικό λαό σε αντίσταση γιατί σε λίγο θα πεινάμε όλοι», κατέληξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.