Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πάλι αρνήθηκε ο Τσίπρας να δει τους ανάπηρους [video]


Οργή και αγανάκτιση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στις συντάξεις, τα επιδόματα και τις παροχές τους...



Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, σήμερα (13/10) ενημερώθηκαν ότι θα δουν ξανά την κυβερνητική εκπρόσωπο. Τελικά κατά πληροφορίες, κλείστηκε ραντεβού που θα έχουν με τον πρωθυπουργό στις 24 Οκτωβρίου.

«Για εμάς η Γεροβασίλη είναι πλέον αναξιόπιστη. Μας εμπαίζουν. Υποφέρουν και τα άτομα με αναπηρία και οι συγγενείς τους», είπαν εξοργισμένοι. Η διαμαρτυρία του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών ξεκίνησε από τη Βουλή προς το πρωθυπουργικό μέγαρο.

Από τη συγκέντρωση πέρασε και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αρχικά εξέφρασε τη χαρά του «γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν παραιτούνται εύκολα» και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημά τους παρά όποια πίεση ασκήσουν οι δανειστές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.