Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Το απόλυτο ΣΟΚ! Ζευγάρι 15χρονα πυροβόλησε αστυνομικούς σε live streaming κι αυτοκτόνησε! [video]


Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη Ρωσία που αφορά δύο 15χρονα παιδιά, τα οποία αφού άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών στη συνέχεια αυτοκτόνησαν...



Το ζευγάρι αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αφού πρώτα είχε ανοίξει πυρ κατά των αστυνομικών μεταδίδοντας μάλιστα σε live streaming την επίθεση. Στη συνέχεια, αφού ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram που τους έδειχναν να ποζάρουν με όπλα, αυτοπυροβολήθηκαν.



Σύμφωνα με την Daily Mail, το αγόρι είχε πυροβολήσει λίγες ώρες νωρίτερα στο πόδι την μητέρα του κοριτσιού, επειδή τιμώρησε την κόρη της όταν εκείνη έλειψε ένα ολόκληρο βράδυ από το σπίτι χωρίς να ζητήσει άδεια. Όταν η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, το ζευγάρι βρήκε καταφύγιο σε ένα κοντινό κτήριο, όπου «ταμπουρώθηκε» για αρκετές ώρες μεταδίδοντας live την «κατάληψή» τους μέσω της εφαρμογής Periscope.

Αν και σε ορισμένες σκηνές της μετάδοσης οι δύο νέοι ακούγονται να γελούν και να διασκεδάζουν, υπάρχουν στιγμιότυπα στα οποία φαίνονται να συνειδητοποιούν την σοβαρότητα της κατάστασης.



«Έχουμε ξεμείνει από επιλογές», λέει χαρακτηριστικά η κοπέλα κάποια στιγμή, απευθυνόμενη σε συμμαθητές και φίλους της που παρακολουθούσαν το live streaming, με τον φίλο της να εξηγεί: «Αν δεν παραδοθούμε, θα πεθάνουμε. Αν όμως παραδοθούμε, δεν θα μας αφήσουν να είμαστε μαζί».

Το αγόρι μάλιστα, που λέγονταν Ντένις σε μία τελευταία ανα΄ρτηση που έκανε στο σάιτ VK έγραψε: «Σε αγάπησα αλλά δεν είδες πως μου κατέστρεψες τη ζωή ακι το μυαλό. Αντίο σε όλους τους φίλους. Μην ανησυχείτε, Θα φύγω με στυλ».

Τα 15χρονα παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο εγκαταλειμμένο σπίτι της περιοχής Πσκοφ (βορειοδυτικά της χώρας), λίγες ώρες μετά από την επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές αρχές, ο θάνατός τους οφείλεται ξεκάθαρα σε αυτοκτονία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.