Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εγκλωβίστηκε στα Κατεχόμενα για 24 ώρες!


Μια μεγάλη περιπέτεια περίμενε την Τζούλια Αλεξανδράτου κατά την επίσκεψή της στα Κατεχόμενα...Η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε την Πράσινη Γραμμή, πήγε στην Κερύνεια, αλλά στην επιστροφή έχασε την ταυτότητά της και αποκλείστηκε στα Κατεχόμενα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Τζούλια Αλεξανδράτου ταξίδεψε στην Κύπρο μαζί με τον παρτενέρ της Τάσο Ποτσέπη και τον μάνατζέρ τους Σπύρο Ρέβη για να κάνουν μια live εμφάνιση σε club της Λευκωσίας.
Την Παρασκευή επισκέφτηκαν τη Λεμεσό και τη βίλα της βαθύπλουτης Κύπριας Βανέσσας Πομπόνι και το Σάββατο έκαναν τη live εμφάνισή τους σε γνωστό club. Το πρωί της Κυριακής, όμως, η Τζούλια Αλεξανδράτου θέλησε να επισκεφτεί τα Κατεχόμενα. Η Τζούλια με τους συνεργάτες της πέρασαν την Πράσινη Γραμμή και αυτοκίνητο τους μετέφερε στην Κερύνεια. Οταν όμως θέλησαν να επιστρέψουν και έφθασαν στο σημείο ελέγχου, η Τζούλια διαπίστωσε πως είχε χάσει την ταυτότητά της.
Οπως ήταν αναμενόμενο, της απαγόρευσαν να φύγει από τα Κατεχόμενα, ως το επόμενο πρωί που της έφεραν το διαβατήριό της από το ξενοδοχείο που έμενε στη Λευκωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.