Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Κομμουνιστές με δεξιές τσέπες: Πάνω από 8,3 εκατ. δάνεια έχει το ΚΚΕ!


Φαίνεται ότι οι... σύντροφοι παίζουν το real estate και τις μπίζνες στα δάχτυλα του χεριού τους...




Δάνεια πάνω από 8,3 εκατ. ευρώ έχει το ΚΚΕ σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο υπεύθυνος του κόμματος Νίκος Σοφιανός στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, τονίζοντας ότι είναι είναι ενήμερα.

Τα δάνεια του ΚΚΕ αφορούν:

  • Εθνική Τράπεζα: 7.093.641 ευρώ με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση έως το 2020. «Οι δυσκολίες στην αποπληρωμή του δανείου λύθηκαν με επιπρόσθετες εγγυήσεις σε ακίνητα του ΚΚΕ και να πληρωθεί πιο γρήγορα με πιθανή πώληση ακινήτων», είπε ο Ν. Σοφιανός.
  • Attica Bank: 1.300.000 με επιτόκιο 8,6% για 10 χρόνια. Για το δάνειο προσημειώθηκε υποθήκη 1.800.000 ευρώ σε εννιαόροφο ακίνητο του ΚΚΕ στην Ομόνοια που είχε αξία πάνω από 2 εκατ. Το υπόλοιπο του δανείου είναι περίπου 1.200.000 ευρώ.
  • Leasing στην Τράπεζα Πειραιώς: ο Ν. Σοφιανός δεν είπε το ποσό, αλλά ενημέρωσε ότι προσημειώθηκαν τρία ακίνητα του ΚΚΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.