Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Bild για επίσκεψη Ομπάμα: Ωραία λόγια, καμία δέσμευση για ελάφρυνση


«Ο Τσίπρας είχε εναποθέσει ξανά μεγάλες ελπίδες ότι θα γίνει ένα σοβαρό βήμα για την Ελλάδα στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους», γράφει η εφημερίδα Bild...



«Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα ήταν ο θαυματοποιός γιατρός ο οποίος φέρνει την γιατρειά. Εδώ και καιρό πιέζει για κούρεμα του ελληνικού χρέους. Οι ελπίδες όμως, όπως πάντα, δεν ευοδώθηκαν.

Βέβαια, ο Ομπάμα είπε και σήμερα ότι «η αυστηρή λιτότητα δεν φέρνει την ευημερία.» Μια φράση υπέρ του Τσίπρα, ο οποίος είναι κατά της πολιτικής αυτής και υπέρ της οποίας είναι κυρίως το Βερολίνο. Ή όπως είπε κατά τη συζήτηση με τον Έλληνα Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο: «Πιστεύουμε ότι μια ισχυρή, ενωμένη και ευημερούσα Ευρώπη δεν είναι κάτι θετικό μόνο για την ίδια την Ευρώπη , αλλά και για τον κόσμο και την Ευρώπη».

Η χώρα του θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων και μελλοντικά κατά την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης , είπε ο Ομπάμα επίσης.

Εκτός από θερμά λόγια όμως ο Ομπάμα δεν είχε τίποτε άλλο στις αποσκευές του. Οπως και πέρυσι όταν ο Τσίπρας ήταν στην Ουάσινγκτον. Όπως πάντα», γράφει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.