Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Αίσθηση προκάλεσε το... παραλήρημα της υπαλλήλου του νοσοκομείου!


Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν ασθενείς και συνοδοί προ ημερών, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού...


 Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όταν είδαν υπάλληλο, που βρισκόταν πίσω από τα γκισέ εξυπηρέτησης, να έχει βγει εκτός εαυτού, να χτυπά και να σπρώχνει καρέκλες που βρίσκονταν στο χώρο και να μονολογεί για την "τύχη" της..
Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτων μαρτύρων στο tempo24.gr, η γυναίκα αδιαφορούσε αφενός για το που βρισκόταν αλλά και για το γεγονός πως ασθενείς περίμεναν να πάρουν παραπεμπτικό προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.
Όταν ένας εκ των συνοδών, πήρε την πρωτοβουλία να την ρωτήσει γιατί είναι έξαλλη, η απάντηση που έλαβε ήταν αποστομωτική.
Η υπάλληλος που εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, "αποκάλυψε" πως πήγε να καθίσει σε μια καρέκλα, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν χαλασμένη και πως κινδύνευσε να βρεθεί στο πάτωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.