Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Αλαφούζος στηρίζει Στραματσόνι


Σταθερός στην πρακτική του να μη λαμβάνει ποτέ αποφάσεις εν θερμώ, ο Γιάννης Αλαφούζος διατήρησε τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μέχρι… νεοτέρας...



Η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και στον Ιταλό προπονητή στα γραφεία του ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας και η είδηση είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει για την ώρα ως έχει.

Όπως διέρρευσε ωστόσο το αφεντικό του συλλόγου μίλησε με «σκληρή γλώσσα» στον 40χρονο τεχνικό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, που μοιάζει ως τελεσίγραφο για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Στραματσόνι, αφενός μεν για τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφετέρου δε για την κακή νοοτροπία που επικρατεί στο τμήμα, αλλά και τους συχνούς τραυματισμούς που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την ομάδα από την έναρξη της περιόδου.

«H κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Θέλω να δω βελτίωση στην πειθαρχία της ομάδας και την φυσική κατάσταση και φυσικά άμεσα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη». Όλα αυτά αρχής γενομένης από το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο «Στράμα» από την πλευρά του δεν σκέφτηκε ποτέ την παραίτηση και έδειξε σίγουρος πως η ομάδα θα μπορέσει να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. «Είμαι μαχητής και δεν τα παρατάω ποτέ στην ζωή μου», ήταν μία από τις ατάκες του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Φυσικά, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη προεργασία διαθέσιμων προπονητών, ώστε να είναι πανέτοιμος για την επόμενη μέρα. Όποτε κριθεί ότι είναι αναγκαίο, αυτή, να έρθει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.