Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΝΔ "καρφώνει" τον Τζανακόπουλος για τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν


Μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος «δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε, τις δηλώσεις Ερντογάν», σχολίασε μέσω Twitter ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας...



«Τουλάχιστον στα εθνικά θέματα σοβαρευτείτε», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.

Λοβέρδος: Ασυγχώρητη ανευθυνότητα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στηλίτευσε επίσης την αντίδραση Τζανακόπουλου, κάνοντας λόγο για ασυγχώρητη ανευθυνότητα.

«Η κυβέρνηση ομολόγησε πως αγνοούσε τα περί Ερντογάν και Λωζάνης. Ανευθυνότητα/ανικανότητα στα εθνικά ζητήματα δεν συγχωρούνται» έγραψε στο twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς για τις νέες αναφορές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης, αρκέστηκε να κάνει λόγο για «ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα», επαναλαμβάνοντας ότι είναι γνωστές οι ελληνικές θέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.