Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ο Ομπάμα ή ο... σωσίας του πήγε στο Προεδρικό; [ΦΩΤΟ]


Ήταν ο αυθεντικός Ομπάμα που κατέβηκε από το Air Force One ή ο ένας από τους δύο σωσίες του που τον ακολουθούν σε κάθε μετακίνησή του;...




Ή μήπως ήταν ο σωσίας του αυτός που επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο το μεσημέρι; Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της βέρας του Μπαράκ Ομπάμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δαχτυλίδι-σύμβολο της μονογαμικής του δέσμευσης με την Μισέλ εξαφανίστηκε επί ελληνικού εδάφους. Διότι, όταν ξεπρόβαλλε στην πόρτα του Air Force One, ο Μπαράκ χαιρέτισε την Ελλάδα με το δεξί του χέρι, στο αριστερό όμως διακρινόταν καθαρά η βέρα. Ωστόσο, ως δια μαγείας, το δαχτυλίδι απουσίαζε από την προεδρική χείρα λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Πλανητάρχης αντάλλασσε χειραψίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κάποιοι άλλοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι όταν έκανε ένα βιασικό μπάνιο στον Αστέρα, ξέχασε να την ξαναβάλει στην βιασύνη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.