Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τα γραφεία στοιχημάτων εκλέγουν τον "δικό τους" πρόεδρο των ΗΠΑ [εικόνες]


Λίγες ώρες πριν την ανακήρυξη του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών τα Γραφεία Στοιχημάτων, έχουν ήδη «βγάλει» το (δικό τους) αποτέλεσμα...




Μάλιστα παρά τα χαρακτηριστικά του θρίλερ που προσδίδουν στην Προεδρική Εκλογή όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις έχουν ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Που δεν είναι άλλο από την Χίλαρι Κλίντον.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχήματα οι πιθανότητες είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ υπέρ της Χίλαρι, ενώ πιθανή επικράτηση του Τραμπ θα πρέπει να θεωρείται τεράστια έκπληξη.  Κάτι σαν να κερδίσει ο Πλατανιάς στο… Καραισκάκη τον Ολυμπιακό.
Οι αποδόσεις των μεγαλυτέρων Γραφείων Στοιχημάτων λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες στις ΗΠΑ είναι οι εξής:
New Picture

(Κάντε κλκ στην φωτό να δείτε πιο καθαρά τις αποδόσεις).
Ο μέσος όρος των αποδόσεων είναι :
Χ.Κλίντον : 1,22
Ν.Τραμπ   : 4,56
Αυτό σε επίπεδο πιθανοτήτων μεταφράζεται ως:
Χ.Κλίντον : 87%
Ν.Τραμπ   : 13%
Είναι προφανές πως σύμφωνα με τους μπουκ, η Χίλαρι θα «καθαρίσει» τις Αμερικάνικες εκλογές και ο Ντόναλντ Τραμπ θα ηττηθεί.
Πάντως οφείλουμε να διατηρούμε και κάποιες επιφυλάξεις για τις αποδόσεις των Μπουκμέικερς. Αφού σε αντίθεση με τα αθλητικά γεγονότα στα οποία υπάρχουν εργαλεία πιο ορθολογικής εκτίμησης – πρόγνωσης ενός αποτελέσματος, στα πολιτικά γεγονότα οι Μπουκ  κάνουν κάποιες φορές και λάθος.
Όπως συνέβη και λίγους μήνες πριν με το Brexit, εκεί όπου τόσο τα Γραφεία Στοιχημάτων όσo και οι Δημοσκοπήσεις απέτυχαν παταγωδώς να προβλέψουν ορθά το τελικό αποτέλεσμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.