Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Πάγκαλος μαινόμενος: «Καραγκιόζης» ο Παπαδημητρίου, «αγράμματος» ο Τσίπρας


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για το διορισμό του νέου υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ΒΗΜΑ FM χαρακτηρίζοντάς τον πρωθυπουργό «αγράμματο» που «εντυπωσιάζεται από...
καθηγητές και ακαδημαϊκούς», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημητρίου «καθηγητή Γυμνασίου» και «καραγκιόζη».

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:
Ο Τσίπρας είναι απατεώνας γιατί λέει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει. Μας βάζει τώρα και έναν καραγκιόζη υπουργό Οικονομίας.

Ο Τσακαλώτος είχε μια έδρα και καριέρα στη Βρετανία. Αυτός εδώ (Παπαδημητρίου) ήταν στα κολέγια της Αμερικής που είναι οι δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου, καθηγητής Γυμνασίου ήταν δηλαδή. Το πρώτο του βήμα έκανε επί εθνικού εδάφους και είπε μεγάλη κοτσάνα.

Νομίζω ότι έχουμε έναν Βαρουφάκη, που λέει «άλλο στη θεωρία και άλλο στην πράξη» και άλλες μπούρδες τέτοιου είδους. Ο Τσίπρας επειδή είναι αγράμματος εντυπωσιάζεται από καθηγητές και ακαδημαϊκούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.