Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Συνελλήφθησαν στην Κακαβιά Υπάλληλοι του Αλβανικού ΥΠΕΞ, που ετοίμαζαν προβοκάτσια


Στη σύλληψη δυο υπαλλήλων του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών, προχώρησαν οι Ελληνικές αρχές στην Κακαβιά σε συνεργασία με πράκτορες της ΕΥΠ...



Μετά από έλεγχο που του έγινε στο αυτοκίνητο τους, διαπιστώθηκε πως μετέφεραν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία και χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο οδηγοί του Αλβανικού ΥΠΕΞ Αλτίν Τάφα και Αγκίμ Ασλάνι, θα παρέδιδαν το υλικό που κατασχέθηκε, στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές, που φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία.

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων όπου και απολογήθηκαν και έχει ήδη οριστεί τακτική δικάσιμος, για τις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, έρευνες για την υπόθεση πραγματοποιεί κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.