Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα τηλεφωνική απάτη


Μεγάλη απάτη είχαν στήσει, με αφορμή το συνδικάτο της Μαφίας, που είχε ρημάξει εκατοντάδες σπίτια, ανάμεσά τους και πολλά διασήμων...Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους πολίτες, παριστάνοντας τους αστυνομικούς και μάλιστα από την περιοχή του Αμαρουσίου.

Τηλεφωνούν στους πολίτες και τους ενημερώνουν πως κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης για το συνδικάτο της Μαφίας, προκύπτει πως τα σπίτια τους αποτελούσαν στόχο για κλοπή.

Στη συνέχεια, για το λόγο αυτό, τους ζητούν να συγκεντρώσουν τα χρήματά τους και τα κοσμήματά τους, προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι τους ένας (τάχα) αστυνομικός για να τα μεταφέρει προς φύλαξη στο Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα, τους προτρέπουν, μέχρι τη μετάβαση του «αστυνομικού», να κρύψουν τα χρήματα και κοσμήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους και κυρίως στην κατάψυξη.

Η ΓΑΔΑ κάνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν αμέσως την αστυνομία, καλώντας το «100».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.