Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ποιο γυναικείο σωματότυπο προτιμούν τελικά οι άνδρες;


Ο σωματότυπος είναι ένα θέμα ταμπού για τις γυναίκες, όμως οι άντρες αντιμετωπίζουν το θέμα απλά με βάση το γούστο τους...


Υπάρχουν γυναίκες με καμπύλες, αυτό που λέμε «μεσογειακές», άρα έχουν ελαφρώς παραπανίσια κιλά και πιασίματα, χαρακτηριστικά τα οποία μερικοί άνδρες θαυμάζουν.
Άλλες πάλι γυναίκες ασχολούνται από μικρή ηλικία με τη σωματική άσκηση και έτσι αποκτούν αθλητική σιλουέτα, που και πάλι θεωρείται σέξι από ορισμένη κατηγορία ανδρών.
Η τρίτη ομάδα γυναικών είναι αυτές με το πολύ αδύνατο κορμί, το οποίο συχνά παρομοιάζεται με τις αναλογίες μοντέλου. Και στην περίπτωση αυτή είναι αξιοθαύμαστο.
Ποιο όμως από τα παραπάνω κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των αντρών και εξάπτει τη φαντασία τους;
Μέσα από ένα πείραμα με δέκα εθελοντές καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη απάντηση!
Οι δέκα άντρες που συμμετείχαν σε αυτό, φορούσαν ο καθένας μια συσκευή καταγραφής του σημείου που εστιάζουν τα μάτια τους, ενώ ανέλυε επίσης το χρονικό διάστημα που ξοδεύουν κατά τη συγκεκριμένη οπτική επαφή.
Στο πείραμα συμμετείχαν και τρεις γυναίκες που είχαν τους παραπάνω σωματότυπους και στέκονταν η μια δίπλα στην άλλη.
Οι άνδρες έμπαιναν στο δωμάτιο για να γνωρίσουν την καθεμία ξεχωριστά, έχοντας το περιθώριο των 30 δευτερολέπτων.
Το αποτέλεσμα του πειράματος κατέρριψε το συμπέρασμα έρευνας του Πανεπιστημίου του Αμπερντιν, που υποστήριζε, ότι οι άντρες προτιμούν τις αδύνατες γυναίκες, γιατί η σιλουέτα τους και κατ΄επέκταση τα κιλά τους συνδέονται με τη νεανικότητα, τη γονιμότητα και το μειωμένο κίνδυνο αρρώστιας.
Η πληθωρική κοπέλα του πειράματος συγκέντρωσε ένα 36% στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.