Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλο φάουλ Μητσοτάκη με Τραμπ


Με μεγάλη καθυστέρηση, 24ων ωρών, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε επιστολή στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο του πρωτοφανούς παραληρήματος Κουμουτσάκου στην εκλογή του, χθες το πρωί...




Στο κείμενο της επιστολής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα και οι ΗΠΑ συνδέονται με ιστορικούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας, που βασίζονται στην αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή μας στις κοινές αρχές της ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι διμερείς σχέσεις θα αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο, επ’ ωφελεία των δύο λαών.

«Η Νέα Δημοκρατία προσδοκά στη συνέχιση και ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ», τονίζουν από την Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.