Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου


Καλός ο καιρός το Σάββατο...




Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία στα πελάγη 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το βράδυ νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από αργά τη νύχτα στα ανατολικά νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το μεσημέρι 3 με 4 και στο βόρειο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το βράδυ νότιοι στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα νότια ανατολικοί έως 4 μποφόρ και βαθμιαία από το βράδυ νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από τη νύχτα στα βόρεια νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Πρόγνωση καιρού για Κυριακή

Την Κυριακή αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά από τη νύχτα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.