Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Οργή καναλαρχών σε Παππά: Φέρε πίσω τα λεφτά μας


Τι είναι αυτό που ενώνει σήμερα τους υπερθεματιστές μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία θεωρεί αντισυνταγματικό το νόμο Παππά;...



Η προσπάθεια που καταβάλλουν από κοινού (και ο καθένας ξεχωριστά) να τους επιστραφούν τα χρήματα που κατέβαλαν για την πρώτη δόση, σ΄αυτόν τον ανεκδιήγητο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες..

Για παράδειγμα ο Γιάννης Αλαφούζος (Σκαϊ) ζητεί να του επιστραφούν τα 14.5333.333,33 ευρώ (ακριβώς) που κατέβαλε ως πρώτη δόση.

Αλλά η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Μάλλον τους διαμηνύει ότι θα τους επιστρέψει τα χρήματα μόλις καθαρογραφεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ή, να υποθέσω, πώς δεν έχει τα χρήματα και ψάχνει να τα βρει;

Πάντως επέστρεψε σε όλους τα τρία εκατομμύρια της εγγύησης, πράγμα που σημαίνει ότι και ο κ. Καλογρίτσας (αυτός με τα βοσκοτόπια) πήρε τα χρήματά του πίσω.

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.