Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άντρες στο σπίτι μιας γυναίκας;


Tι παρατηρούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες είναι μια μεγάλη ιστορία... Αλλά αυτό που είναι...


 σίγουρο και μετά από πολλές επίσημες έρευνες, είναι ότι μόλις αντικρύσει ένα αρσενικό ένα θηλυκό κοιτά τα μάτια και το χαμόγελο, και μετά τα σωματικά προσόντα.
Τα αρχικά ραντεβού, λένε, ότι είναι σημαντικά, για να βγάλει ο άνδρας και η γυναίκα τα πρώτα συμπεράσματα για την προσωπικότητα του άλλου.
Όπως γράφει το jenny.gr κάποια στιγμή μετά το ραντεβού στο καφέ, το bar, το εστιατόριο, για περίπατο στο κέντρο της Αθήνας ή στην παραλία, έρχεται η στιγμή που τον καλείς στο σπίτι σου, συνήθως απρόοπτα. Μην αρκεστείς στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι χαλαροί και λίγο αδιάφοροι και επαναπαυτείς, γιατί ζήτω που καήκαμε. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και τους τρόπους σου, όταν έρθει η ώρα να δουν το σπίτι σου το περνούν από «ακτίνες Χ», τα πάντα!
Σύμφωνα με το jenny.gr ταν ένας άνδρας περνά το κατώφλι του σπιτιού σου, εσύ τον καθοδηγείς στον χώρο του καθιστικού και μετά γίνεται η ξενάγηση στους άλλους χώρους του σπιτιού. Τις πρώτες λεπτομέρειες που παρατηρούν εκείνοι είναι αν τα μαξιλάρια ή το ριχτάρι που μπορεί να έχεις στον καναπέ σου είναι τακτοποιημένα, αν μυρίζει όμορφα ο χώρος σου, το στιλ διακόσμησης που έχεις επιλέξει, αν στην κουζίνα έχεις άπλυτα πιάτα και το πιο σημαντικό αν το μπάνιο σου αστράφτει από καθαριότητα. Θα το πίστευες ποτέ ότι ένας άνδρας μπορεί να παρατηρήσει όλα αυτά; Και όμως τα παρατηρεί και με το παραπάνω.
Όποτε έχοντας υπόψη τις παραπάνω λεπτομέρειες, φρόντισε να έχεις το μπάνιο καθαρό και το σπίτι στον χρόνο που μπορείς τακτοποιημένο, γιατί οι απρόοπτες επισκέψεις υπάρχουν πάντα.
Πρώτα από όλα για να αισθάνεστε εσείς καλά και χαλαρές και αμέσως μετά για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του αγαπημένου σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.