Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Γέλιο: Το ΚΚΕ ξεφτιλίζει τον Τσίπρα για την επίσκεψη Ομπάμα


Με ένα απίστευτο βίντεο, το ΚΚΕ γελοιοποιεί τον άλλοτε κομμουνιστή και σύντροφο Τσίπρα, που αύριο υποδέχεται τον Μπάρακ Ομπάμα...


Σε συγκέντρωση στην Ομόνοια, στις 18.30' αύριο, καλεί το ΠΑΜΕ, παρά την απαγόρευση, καταγγέλοντας ταυτόχρονα την απόφαση να μην επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις στο διάστημα της παραμονής του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, η απόφαση για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων χαρακτηρίζεται κατάπτυστη και αυταρχική και σημειώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «απαγορεύει ουσιαστικά κάθε διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τότε ως αντιπολίτευση».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τα συνθήματα περί "δημοκρατίας" πάνε περίπατο, όταν οι κυβερνήσεις υλοποιούν αντιδραστικές, αντιλαϊκές πολιτικές, είτε αυτές αφορούν τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, είτε τη συμμετοχή της χώρας μας σε επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς, όπως αυτοί των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, που εξελίσσονται στην περιοχή μας. Για όλα αυτά άλλωστε έρχεται κι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός λαός και η νεολαία θα πρέπει να καταδικάσουν και να απαντήσουν στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την πολιτική που τον υπαγορεύει, συμμετέχοντας μαζικά στο συλλαλητήριο της ΕΕΔΥΕ, του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων του εργατικού - λαϊκού κινήματος και της νεολαίας, την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.