Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο γνωστός κοσμηματοπώλης, της συμμορίας Αγγλούπα - Ρομά


O εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον κοσμηματοπώλης των βορείων προαστίων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και την αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο τη Δευτέρα για ενα όπλο...




του πατέρα του από το 1970 το οποίο κατείχε χωρίς άδεια.

Ωστόσο όπως είπε ο δικηγόρος του, δεν αποκλείεται στο μέλλον αν ο ανακριτής κρίνει ότι υπάρχει εμπλοκή του στην υπόθεση να τον ξανακαλέσει για εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία στον κοσμηματοπώλη κατέληγε ένα μέρος από τα ρολόγια και τα κοσμήματα που έπεφταν στα χέρια του Αγγλούπα από τη συμμορία των Ρομά.

Η σύλληψή του έγινε μετά από έφοδο των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής στο κατάστημα και το σπίτι του κοσμηματοπώλη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 ρολόγια, κοσμήματα, ακόμα και πολύτιμοι λίθοι και διαμάντια.

Οι αστυνομικοί πλέον θα ελέγξουν την προέλευση των ρολογιών και των κοσμημάτων που κατασχέθηκαν ενώ πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη δοθεί εντολή να γίνουν φύλλο και φτερό και τα φορολογικά του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.