Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Του 'φυγε κι άλλος βουλευτής του Λεβέντη - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!


Τρεις κι ο κούκος μένουν στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, που αργά αλλά σταθερά φαίνεται πώς σύντομα θα περάσει στη λήθη της ιστορίας, μαζί με το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ...



Δεν περιμένω να πάω ούτε στη Ν.Δ. ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε να κάνω πολιτική καριέρα γυρολόγου, δήλωσε ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς, ο οποίος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τον Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο κ. Καρράς, εξηγώντας γιατί επέλεξε να αποχωρήσει, είπε πως το κόμμα της Ενώσεως Κεντρώων δεν είχε την οργάνωση την οποία θα έπρεπε να έχει «λόγω και του προσωποκεντρικού χαρακτήρα της».

Όπως είπε, αυτό το είχε εκφράσει από καιρό και ζητούσε τη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας να μπορέσει να αποδώσει και ο ίδιος.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ακόμη πως θα σκεφτόταν πάρα πολύ ακόμα και την παράδοση της έδρας, όμως «η βιασύνη του γραφείου Τύπου του κ. Λεβέντη να μιλήσει για "άρρωστο δέντρο"» τον αναγκάζει, όπως είπε, να υποστηρίξει πλέον την προσωπικότητά του.

«Εγώ δεν είμαι το "άρρωστο δέντρο", και αν είμαι "άρρωστο δέντρο" γιατί δεν με είχε απομακρύνει ο Λεβέντης στο εξάμηνο;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε αν υπάρχουν και άλλα "άρρωστα δέντρα" και έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.