Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Το σεξ σε γκαράζ οδήγησε στο θάνατο νεαρό ζευγάρι


Γδύθηκαν, άφησαν ανοιχτή τη μηχανή για να ζεσταίνονται και κατέληξαν από τις αναθυμιάσεις του μονοξειδίου του άνθρακα...


Τραγικό θάνατο από μονοξείδιο του άνθρακα, βρήκε ένα ζευγάρι στη Ρωσία, το οποίο θέλησε να απολαύσει το πάθος του στο γκαράζ του αυτοκινήτου.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με την αστυνομία, άναψε τη μηχανή του αυτοκινήτου, ώστε να καταπολεμήσει το δριμύ ψύχος της ρωσικής νύχτας, κάνοντας σεξ στο πίσω μέρος του οχήματος. Από τις αναθυμιάσεις που διέρρευσαν, αρχικά λιποθύμησαν και στη συνέχεια κατέληξαν, καθώς ο οργανισμός τους δεν αντλούσε οξυγόνο.
Το τραγικό συμβάν αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του 18χρονου Artem S έλεγξαν το γκαράζ. Εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν ανοιχτή η μηχανή και υπέστησαν σοκ όταν αντίκρισαν τα γυμνά κορμιά του γιου τους και της παρτενέρ του, Anna D.
Η τραγωδία συνέβη στην πόλη Ufa στα κεντρικά της Ρωσίας, στην επαρχία Μπασκορτοστάν. Οι δύο νεαροί είχαν πει στους γονείς του 18χρονου ότι βγαίνουν μία βόλτα. Εκείνοι, ωστόσο, κατευθύνθηκαν στο γκαράζ, καθώς είχαν διαφορετικά σχέδια, τα οποία, ωστόσο, είχαν τραγική κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.