Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Ο Πούτιν αποσύρεται από Πρόεδρος της Ρωσίας;


Έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Πούτιν από το «τιμόνι» της χώρας...«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις Ρώσου καθηγητή και πολιτικού αναλυτή για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου να κάνουν λόγο ακόμη και για αποχώρηση του Προέδρου από την πολιτική σκηνή της Ρωσίας μετά από 16 ολόκληρα χρόνια παρουσίας.

Σε συνέντευξή του στην φιλοκυβερνητική ρωσική ιστοσελίδα Moskovsky Komsomolets, ο καθηγητής Valery Solovey δήλωσε ότι ο 64χρονος Πούτιν πιθανώς να μην μπορεί να κάνει δημόσιες εμφανίσεις το 2017 ή να εμφανίζεται πολύ σπάνια.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο εάν ο Πούτιν είναι άρρωστος, ο πολιτικός αναλυτής απάντησε: «Ας μην πω άλλα, έχω πει αρκετά».

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η συνέντευξη αυτή εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα μερικές μόλις ώρες μετά την ανάρτησή της.

Ο Solovey έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο ότι η συνέντευξή του βασίζεται σε γεγονότα. «Μέχρι το τέλος του χρόνου, το κοινό θα λάβει την επιβεβαίωση όλων όσων αναφέρθηκαν στην πολυσυζητημένη συνέντευξη» τόνισε ο ίδιος.

Το άρθρο ανέφερε παράλληλα ότι ο Πούτιν πιθανώς να αντικατασταθεί από τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που έχει ήδη διατελέσει πρόεδρος για μια τετραετία, ή τον πρώην σωματοφύλακα και τέως υφυπουργό Άμυνας Αλεξέι Ντιούμιν –του ανθρώπου που θεωρείται από πολλούς ο διάδοχος του Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.