Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Επιτέθηκαν στον Ηλία Ψινάκη!


Κατά τη διάρκεια του ΔΣ και τη ώρα που ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, πήγαινε...


 στην τουαλέτα, ένα άτομο τον ακολούθησε και του επιτέθηκε! Ο δράστης έσπρωξε με βία την πόρτα της τουαλέτας και επετέθη στο δήμαρχο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο αστυνομικός συνοδός έσωσε το Ηλία Ψινάκη, αφού επενέβη και απώθησε τον επιτιθέμενο. Σύμφωνα με γνώστες των τεκταινόμενων στο δήμο Μαραθώνα το περιστατικό ήταν αναμενόμενο, τη στιγμή που αναμένονται πειθαρχικές αποφάσεις και ποινικά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και εκδικάζονται 25 Νοεμβρίου, κατά της προηγούμενης δημοτικής Αρχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι βασικός πολιτικός στόχος του Ηλία Ψινάκη είναι η κάθαρση και προς αυτή την κατεύθυνση έχει καταθέσει και ο ίδιος στις αρμόδιες αρχές. Είναι γνωστό, ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα, τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος προκειμένου, να υπάρξει κάθαρση στην αυτοδιοίκηση και ειδικά στο δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και κατά το παρελθόν σε κάθε πολιτική κίνηση με στόχο την κάθαρση έχει υποστεί ακραίες ενέργειες βίας, όπως πυροβολισμούς, γκαζάκια κάτω από το αυτοκίνητό του και άλλου είδους τέτοιες ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορείς, ο δήμαρχος Μαραθώνα βγαίνοντας από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τόνιζε προς τους παρευρισκόμενος δημοτικούς συμβούλους «ότι η κάθαρση στο Δήμο Μαραθώνα, θα προχωρήσει με το όποιο κόστος Πολιτικό ή προσωπικό».

Σύμφωνα με το «Παρασκήνιο», ο Πρόεδρος του Δημοτικούς Συμβουλίου, με τη σειρά του καταδίκασε την επίθεση που υπέστη ο δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ, το οποίο και ολοκληρώθηκε παρόντος του Ηλία Ψινάκη. Όταν ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ρώτησε το Δήμαρχο Μαραθώνα αν είναι καλά στην υγεία και αν πρέπει να συνεχιστεί το δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος έδωσε εντολή για τη συνέχεια του δημοτικού συμβουλίου, και απάντησε με το γνωστό του χιούμορ «είμαι μια χαρά πάλι καλά που δεν φάγαμε καμιά χειροβομβίδα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.