Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

"Μαύρο" σε εκπομπές της ΕΡΤ λόγω υποχρεωτικών αδειών


Σε κίνδυνο τίθεται η εύρυθμη λειτουργία της ΕΡΤ, καθώς βάσει διάταξης για τις ΔΕΚΟ, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να δώσει...


 υποχρεωτικά άδειες και ρεπό στους εργαζόμενους έως το τέλος του χρόνο, ώστε να μην απομείνει υπόλοιπο. Έτσι, θα δημιουργηθούν μεγάλες ελλείψεις κυρίως σε τεχνικό προσωπικό και κάποιες εκπομπές αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ως προς την παραγωγή τους.

Σύμφωνα με τη Realnews, λόγω των ελλείψεων θα ανασταλεί για περίπου ένα μήνα η μετάδοση εκπομπών, με πιο ευάλωτες τις εβδομαδιαίες εσωτερικής παραγωγής που βγαίνουν κατά κανόνα με έξτρα βάρδια τεχνικών. Ανάμεσα σε αυτές είναι το Επτά με τη Βάλια Πετούρη, η εκπομπή Στα άκρα με τη Βίκυ Φλέσσα, η παιδική μουσική εκπομπή Duo Fina κ.ά. Με δυσκολία, επίσης, κανονικά αναμένεται να συνεχίσουν οι ζωντανές καθημερινές εκπομπές, αλλά και οι εξωτερικές παραγωγές που δεν επηρεάζονται από το μέτρο των υποχρεωτικών αδειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.