Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Χρήστος Μενιδιάτης: Αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο


Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του...


 Τα μαγαζιά γεμίζουν σε κάθε του εμφάνιση, ενώ ξεχωρίζει για το χαμηλό προφίλ που φροντίζει να διατηρεί.
Δεν ξεκίνησε όμως το τραγούδι ακριβώς μετά το σχολείο. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ήταν ήδη 27 ετών και είχε πάρει το πτυχίο στο Οικονομικό της Νομικής, ενώ είχε εκπληρώσει και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Η πρώτη του δουλειά ήταν μία συμμετοχή στον τελευταίο δίσκο του πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, που αποτέλεσε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική δισκογραφία. Σε αυτή τη δουλειά χρησιμοποίησε το αληθινό του επίθετο και συστήθηκε ως Καλογράνης. «Αυτό είναι το πραγματικό όνομά μας. Το Μενιδιάτης προήλθε λόγω της καταγωγής του πατέρα μου από το Μενίδι», αποκάλυψε στην συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα.

Μάλιστα φρόντισε να διευκρινίσει πως δεν ήθελε να ταυτιστεί με το όνομα του πατέρα του. Ο λόγος ήταν πως ήθελε τη δική του ξεχωριστή πορεία στο τραγούδι. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτό έγινε από την αρχή και με τη δική του υπόδειξη. Θυμάμαι μου έλεγε: “Προσπάθησε και από άποψη ρεπορτορίου και ύφους να φύγεις από τα δικά μου μονοπάτια”. Και νομίζω μου βγήκε σε καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.