Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά χρησιμοποιώντας drone [video]


Τις αποδείξεις που αναζητούσε για το ότι η γυναίκα του τον απατούσε βρήκε ένας άνδρας...


 από τις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τελικά… drone.
Ο άνδρας ανέβασε με το όνομα YAOG στο Youtube το βίντεο που, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει τη γυναίκα του να περπατά μερικούς δρόμους μακριά από το σπίτι τους και να μπαίνει στο αυτοκίνητο ενός άλλου άνδρα.
Περιγράφοντας το οπτικό υλικό, ο απατημένος σύζυγος ακούγεται να λέει: «Αν παρακολουθήσετε προσεκτικά, θα δείτε 18 χρόνια να χάνονται».
Σύμφωνα με τη Daily Mail ο YAOG άρχισε να έχει υποψήφιες όταν παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Μάλιστα όπως υποστηρίζει έλαβε κι ένα τηλεφώνημα πως κάτι συνέβαινε.
Τότε επιχείρησε δύο φορές να παρακολουθήσει τη γυναίκα του με τα πόδια αλλά διαπίστωσε πως πήγαινε στη δουλειά της.
Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει drone και με αυτό βρήκε τις αποδείξεις που ζητούσε.
Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να περπατά και ύστερα από λίγο να φτιάχνει τα μαλλιά της. «Ωραία, γίνε όμορφη για τον τύπο με τον οποίο θα απατήσεις τον άνδρα σου», σχολιάζει εκείνος.
Στην συνέχεια η γυναίκα κατευθύνεται σε πάρκινγκ όπου μπαίνει σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.
Πολλοί χρήστες πάντως αμφισβητούν τη γνησιότητα του βίντεο κατηγορώντας τον άνδρα πως επιχειρεί να βγάλει με αυτό λεφτά από διαφημίσεις.
Σε σχόλια που γράφτηκαν στο Reddit ο άνδρας πράγματι παραδέχεται πως έχει πολλά κανάλια στο YouTube από τα οποία έχει κερδίσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Σε παλαιότερες αναρτήσεις του έχει αναφέρει τη γυναίκα του και την έχει χρησιμοποιήσει ως «μοντέλο» σε πολλά βίντεο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.