Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο - ιός που μπορεί να αχρηστεύσει το iPhone


Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, ένα απλό βίντεο μπορεί να... κρασάρει ολοκληρωτικά τα περισσότερα iPhone, που τρέχουν iOS 5 ή νεότερο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πρόσφατες φήμες, σύμφωνα με το WCCFTech...



Σε παρουσίαση μάλιστα του EverythingApplePro, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το εν λόγω βίντεο αρχικά καθιστά μια συσκευή εξαιρετικά αργή, μέχρι που αυτή παύει να αποκρίνεται. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση, είναι η επανεκκίνησή της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gr.pcmag.com, μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγηθεί το τι ακριβώς στο βίντεο προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά των συσκευών της Apple, ενώ δεν υπάρχει ως τώρα κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος – εκτός βέβαια από το reset.

Εκτιμάται ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο άγνωστο bug του iOS, που αφορά στον τρόπο που το λειτουργικό σύστημα διαχειρίζεται το περιεχόμενο πολυμέσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.