Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Πάρτι στο twitter με τα αγγλικά του Τσίπρα [screenshots & video]


Την ώρα του ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε συζήτηση, στην Αθήνα, με τον Αλέξη Τσίπρα και σχολίαζαν το θέμα του ελληνικού χρέους, στο Twitter, οι Έλληνες χρήστες, έστησαν το καθιερωμένο «πάρτι μεγάλων γεγονότων», καθώς ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως με την προφορά του Έλληνα πρωθυπουργού.... που σε άλλου φαινόταν υπερβολική, σε άλλους θύμιζε Οξφόρδη και σε άλλους, του καουμπόηδες του Ντάλας και τον αείμνηστο Τζον Γουέιν.Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:


Πήγε να... χασμουρηθεί μπροστά στον Ομπάμα ο Τσίπρας

Τελευταία στιγμή καταφέρνει να το ελέγξει και να μην γίνει αντιληπτός από τον Αμερικανό πρόεδρο

Viral... σε λίγα λεπτά έγινε στο διαδίκτυο το... μισό χασμουρητό του Αλέξη Τσίπρα, κατά την υποδοχή του Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσιάζεται να... ξεκινά το χασμουρητό του, αλλά την τελευταία στιγμή καταφέρνει να το ελέγξει και να μην γίνει αντιληπτός από τον Αμερικανό πρόεδρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.