Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Πεθαίνει η Χίλαρι; Υποβασταζόμενη λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης! [video]


Πολλά έχουν ακουστεί για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον και, παρά τις προσπάθειές της, δεν έχει καταφέρει να διασκεδάσει τις ανησυχίες και τα σενάρια...



Ενα νέο βίντεο έρχεται να αναζωπυρώσει τα σενάρια, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, στο οποίο η υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ περπατά υποβασταζόμενη!

Το βίντεο δείχνει μια Χίλαρι Κλίντον που δεν μπορεί να περπατήσει. Μια γυναίκα που χρειάζεται τη βοήθεια του συζύγου της για να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Ο σύζυγός της Μπιλ την κατεβάζει στα σκαλιά του αεροπλάνου, στη Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας, βάζει το χέρι του γύρω της και τη βοηθάει να περπατήσει τα λίγα μέτρα.

Τη στιγμή έχει καταγράψει σε βίντεο και ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Τwitter η δημοσιογράφος του Bloomberg Τζένιφερ Επστάιν.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ κατέβαινε από το αεροπλάνο της εκστρατείας της στη Φιλαδέλφεια για να βρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το «παρών» 20.000 άνθρωποι και όπου στη σκηνή μαζί της βρέθηκε και το ζεύγος Ομπάμα, ενώ Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen έδωσαν συναυλία.

Μετά τη Φιλαδέλφεια και παρά την εικόνα αυτή, η Κλίντον βρέθηκε και στη Βόρεια Καρολίνα, όπου είχε τη στήριξη της Lady Gaga και του Jon Bon Jovi (ξανά).

Η συγκεκριμένη πολιτεία έχει αναδειχθεί σε πολιτεία-«κλειδί» στη μάχη Κλίντον – Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. Αν η Κλίντον επικρατήσει εκεί, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών δεν θα έχει καμία τύχη. Και αυτή, εν πολλοίς, εξαρτάται από τα αποτελέσματα στη Φλόριντα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα και το Οχάιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.