Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Μελάνια Τραμπ: Συμβουλεύω τον Ντόναλτ εάν διαφωνώ... κάνει του κεφαλιού του! [video]


Αυθόρμητη αλλά και ειλικρινής, η Μελάνια Τραμπ φαίνεται ότι κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις ως η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ...



Η Σλοβένα καλλονή εντάχθηκε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του συζύγου της ως εκλεγμένου προέδρου. Το ζεύγος κάθισε απέναντι στη Λέσλι Σταλ για την εκπομπή «60 Minutes» του NBC.

Η συνέντευξη, μαγνητοσκοπήθηκε στο χρυσοποίκιλτο ρετιρέ της οικογένειας Τραμπ στο «Trump Tower», και τη χλιδάτη εικόνα συμπλήρωναν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Με μάλλον αμήχανο ύφος η Μελάνια είπε ότι της αρέσει που θα γίνει πρώτη κυρία, ενώ κατόπιν σχετικής ερώτησης ανέδειξε ότι ο κύριος σκοπός της μέσα από αυτό τον ρόλο θα είναι να καταπολεμήσει τον εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια δήλωση που ερμηνεύτηκε ως γκάφα, αφού ο ίδιος ο σύζυγός της χρησιμοποιεί κατά κόρον τον λογαριασμό του στο Twitter για να κάνει bullying σε όσους τον εκνευρίζουν. Η Μελάνια ωστόσο επέμεινε ότι η καταπολέμηση του εκφοβισμού θα να είναι το πρωταρχικό της μέλημα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται. Και εμείς πρέπει να τους μάθουμε πώς να μιλούν ο ένας στον άλλον, πώς να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο».

Τότε η παρουσιάστρια, η οποία αντιλήφθηκε την αντίφαση, επανήλθε με ειρωνικό ύφος αναφέροντας ότι ο ίδιος ο σύζυγός της ξεπερνά τα όρια πολλές φορές στο twitter, υπονοώντας ότι προσβάλλει ανοιχτά όσους του πηγαίνουν κόντρα.

Τότε η Μελάνια ελίχθηκε έξυπνα, παραδεχόμενη ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει τα όρια του εκφοβισμού πολλές φορές. «Του το λέω συνεχώς. Μερικές φορές έχει βρει τον μπελά του μέσα από το Twitter. Αλλά τον έχει βοηθήσει κιόλας».

Στη συνέχεια η Σταλ την ρώτησε αν εκείνος την ακούει.

«Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά κάνει ό,τι θέλει. Είναι ενήλικας. Ξέρει τις συνέπειες. Εγώ λέω τη γνώμη μου και εκείνος κάνει ό,τι θέλει με αυτό» απάντησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.