Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Θλίψη για τον θάνατο του "αστυνονόμου Θεοχάρη" [video]


Τα συγκινητικά λόγια του γιου του Γιώργου Βασιλείου, που πέθανε σήμερα από καρκίνο...O Βασίλης Βασιλείου, γιος του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή έπειτα από άνιση και σκληρή μάχη με τον καρκίνο ανέφερε:

«Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του».

Ο γιος του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου, ανέφερε ότι μετέφερε τον πατέρα του στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής.

Ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης μια δύσπνοια του τους έκανε να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καληνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘’πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη»».

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, γύρω στη 1 και μισή η μητέρα του και σύζυγος του θανόντα τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι ο Γιώργος Βασιλείου δεν είναι πια κοντά μας.

«Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας:

«Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», διευκρινίζοντας ότι το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1 και μισή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.Συλλυπητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Γιώργου Βασιλείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο Γιώργος Βασιλείου, έφυγε από κοντά μας, ύστερα από σκληρή μάχη για τη ζωή.

Υπηρέτησε, ως ηθοποιός, την τέχνη που αγάπησε και συμπαρατάχθηκε, ως βουλευτής της παράταξής μας, στους αγώνες για το συλλογικό καλό.

Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.