Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Βούρκωσε η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον χωρισμό της από τον Λιάγκα [video]


Εναρξη με όλη την ομάδα όρθια και στο πλευρό της έκανε η Φαίη Σκορδά την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου μετά την βόμβα της κοινής της δήλωσης με τον Λιάγκα στην Real Life ότι ισχύει ο χωρισμός τους...



Η Φαίη Σκορδά μέχρι ώρας δεν έκανε καμιά περαιτέρω δήλωση για το επικείμενο διαζύγιο, όμως οι ευχές της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου τόσο για τη Φαίη όσο και για τον Γιώργο πιάνοντας το χέρι της παρουσιάστριας, συγκίνησαν πολύ τη Φαίη που μιλάει πρώτη φορά στον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής της για το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας, ότι ήταν μία από κοινού απόφαση τους.

« Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν μια από κοινού απόφαση. Δεν είναι κάτι χθεσινό, δεν είναι ότι συνέβη κάτι την Τετάρτη και χθες έγινε. Με ενοχλεί να το συζητάω κάθε μέρα, προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και δε θέλω να χρησιμοποιώ τηλεοπτικό χρόνο για τα προσωπικά μου» είπε η Φαίη ενώ στη συνέχεια βουρκώνοντας πρόσθεσε: «Θέλω να έχουμε ηρεμία, και ψυχραιμία, για να μπορώ να αντιμετωπίσω την καθημερινότητα στο σπίτι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.