Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΟΣ: Άγριες μάχες στο Πολυτεχνείο [videos]


Το θέατρο των συγκρούσεων, που δεν μπόρεσαν ο Λαφαζάνης κι οι υπόλοιπες εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις της Αριστεράς μαζί με αναρχικούς να στήσουν στην οδό Σταδίου μεταφέρθηκε στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, όπου οι μολότοφ έπεσαν “βροχή”...



Περίπου 3000 αντιεξουσιαστές πετούσαν επί 4 ώρες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κυρίως από τις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα, αλλά και μέσα από το Πολυτεχνείο. Παράλληλα, έστησαν οδοφράγματα σε στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, προσπαθώντας να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές. Η Πατησίων έχει κλείσει μέχρι το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Κλειστοί παραμένουν και όλοι οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Plane-Greece σημειώθηκαν πάνω από 10 προσαγωγές






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.