Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

15χρονοι... κουκουλοφόροι με μολότοφ!


Στην δολοφονία Γρηγορόπουλου, το 2008, πήγαιναν δευτέρα δημοτικού και τώρα το παίζουν επαναστάτες με μολότοφ...Δύο παιδιά ηλικίας 15 και 14 ετών είναι μεταξύ των 23 συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια με αφορμή την επέτειο των οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ακόμη δύο Σύριοι και ένας Αλγερινός, ενώ οι κατηγορίες σε βάρος 18 είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και πλημμεληματικού για τους υπόλοιπους πέντε. Σημειώνεται ότι οκτώ άτομα συνελήφθησαν μετά από πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Στη διάρκεια των επεισοδίων της Τρίτης τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν και ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.