Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Φόρος 21,6% έως και 52,5% στα αδήλωτα εταιρειών


Από 21,6% έως και 52,5% θα κυμανθούν οι τελικοί συντελεστές φορολόγησης των...


 εισοδημάτων παρελθόντων ετών που θα αποκαλυφθούν οικειοθελώς από τις ανώνυμες εταιρείες, τις εταιρείες περιορισμένης ευθύνης, τις ομόρρυθμες και τις ετερόρρυθμες εταιρείες, οι οποίες θα υπαχθούν στις ρυθμίσεις των άρθρων 57-61 του πρόσφατα ψηφισθέντος από τη Βουλή πολυνομοσχεδίου των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ναυτεμπορική, οι κύριοι φόροι που αναλογούν θα υπολογίζονται με βάση τους φορολογικούς συντελεστές που ίσχυαν για τις χρήσεις (διαχειριστικές περιόδους), για τις οποίες υπήρχε υποχρέωση υποβολής εμπρόθεσμων δηλώσεων της αποκρυβείσας και νυν αποκαλυπτόμενης φορολογητέας ύλης.
Οι συγκεκριμένοι συντελεστές κυμαίνονται από 20% έως και 40% ανάλογα το έτος και τη νομική μορφή της εταιρείας και προσαυξάνονται με «πέναλτι» έως και 25% ανάλογα με το έτος αλλά και τον χρόνο ένταξης στη ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.