Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Άνδρας που ήταν κλινικά νεκρός για μία ώρα αποκαλύπτει όσα είδε [video]


O καθηγητής Gary Wood ήταν 18 ετών όταν εκείνος και η αδελφή του είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα...


 Ο Δρ. Wood και η τότε μόλις 16 ετών αδελφή του, Sue, επέστρεφαν σπίτι με το αυτοκίνητο όταν συγκρούστηκαν με ένα παράνομα σταθμευμένο όχημα.
Η μικρότερη αδελφή του κ. Wood κατάφερε να σταθεί σώα και αβλαβής από τη σφοδρή σύγκρουση, σε αντίθεση με τον Gary ο οποίος υπέστη πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, στον λάρυγγα, τις φωνητικές του χορδές, τη μύτη του και σε πολλά οστά του σώματός του.

Το πλήρωμα που έφτασε στο σημείο του σοκαριστικού ατυχήματος ανακοίνωσε πως ο κ. Wood ήταν νεκρός. Ωστόσο, ο νέος «αναστήθηκε» και μετά από 50 χρόνια περιγράφει όσα θυμάται από εκείνη τη μοιραία ημέρα.
Ο Δρ. Wood υποστηρίζει πως ενώ ήταν κλινικά νεκρός βρέθηκε στον παράδεισο. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το να πεθαίνεις είναι σαν απλά να βγάζεις τα ρούχα σου και να τα πετάς σε μία γωνιά. Βγήκα έξω από το σώμα μου, αυτή την επίγεια στολή, και τότε ανυψώθηκα από την οροφή του αυτοκινήτου μου και όλη η ζωή πέρασε μπροστά μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».
«Τότε βρέθηκε μέσα σε ένα μεγάλο σύννεφο που άρχισε να στροβιλίζεται κι γινόταν ολοένα και φωτεινότερο» προσέθεσε και περιέγραψε τον Παράδεισο ως μία απέραστη έκταση ειρήνης, γαλήνης και ηρεμίας.
«Στη συνέχεια το σύννεφο άνοιξε και είδα και είδα έναν τεράστιο να αιωρείται στο διάστημα και υπέθεσε ότι είναι αυτό που στην Αγία Γραφή αναφέρεται ως «παράδεισος»».

Ο Δρ. Wood έχει γράψει αρκετά βιβλία για την εμπειρία την οποία ισχυρίζεται πως έζησε και κατά την οποία – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – συναντήθηκε με έναν άγγελο, ο οποίος ήταν τουλάχιστον 21 μέτρα πιο ψηλός κι οποίος στεκόταν μπροστά από κάποιες πύλες που το πλάτος τους εκτεινόταν περίπου σε 500 μίλια». Μιλώντας για τον άγγελο είπε επίσης: «Κρατούσε ένα μεγάλο χρυσό σπαθί και είχε σγουρά μαλλιά. Πίσω από τις πύλες, στο εσωτερικό της πόλης βρισκόταν ένας άλλος άγγελος που κρατούσε κάποια βιβλία. Oι δύο τους συνομίλησαν για λίγο μεταξύ τους και μετά μου επέτρεψαν να μπω στην πόλη».

Τότε ισχυρίζεται ότι ξεναγήθηκε στον παράδεισο από τον φίλο του. Ο Δρ. Wood είπε: «Εκεί συνάντησα τον καλύτερο φίλο μου που είχε σκοτωθεί όταν πήγαινε λύκειο από ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα. Ο φίλος μου με ξενάγησε σε ένα υπέροχο μέρος που το αποκαλούν «παράδεισο».
«Περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά από την αίθουσα που βρίσκεται ο θρόνος του Θεού, ο φίλος μου με πήγε σε μία αίθουσα που ονομάζεται «Αζήτητες ευλογίες». Όταν άνοιξα την πόρτα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι κάποια πόδια, αληθινά πόδια κρέμονταν από τους τοίχους. Κάθε μέρος της ανατομίας ενός ανθρώπου υπήρχε σε εκείνο το δωμάτιο και τότε ρώτησα ποια είναι η χρήση αυτού του δωματίου. » Ο Θεός πρέπει να έχει ανταλλακτικά μέλη όταν πρόκειται να κάνει ένα θαύμα», μου απάντησε ο φίλος μου.

Ο Δρ. Wood που πλέον έχει γίνει ιερέας, είπε επίσης ότι γνωρίστηκε με τον Ιησού. «Στάλθηκα πίσω για να πω στους ανθρώπους ότι ο παράδεισος υπάρχει στα αλήθεια. Ο σκοπός του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικός στη Γη. Ο Ιησούς μου είπε ότι πρέπει να στείλω ένα συγκεκριμένο μήνυμα – ότι οι άνθρωποι πρέπει να διαφυλάσσουν το πνεύμα τους και να προσεύχονται.
Όπως αναφέρει, μετά από όσα έζησε, επέστρεψε στη Γη και είδε την μικρή του αδελφή να ουρλιάζει ελπίζοντας ότι ο Gary θα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.