Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι κωλοτούμπες της Αυγής στα όρια... φλερτ με την Χρυσή Αυγή!


Με έναν ευφάνταστο όσο και απίστευτο τρόπο αποφάσισε να απαντήσει η «Αυγή» στους επικριτές της, για το (ανώνυμο) παραπολιτικό σχόλιο που υποστηρίζει ότι με την επίσκεψη Καμμένου και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο, σταμάτησαν οι προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων...Η εφημερίδα συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στην ηλεκτρονική της σελίδα, υποστηρίζει ότι το σχόλιο ήταν ειρωνικό και κατηγορεί τους δικούς της επικριτές ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν το πνεύμα των συντακτών της!

Το σχόλιο, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της «Αυγής»:

«Εντάξει, μπορεί η ειρωνεία μας να ήταν περισσότερο υπαινικτική από όσο καταλαβαίνετε -ή θέλετε να καταλάβετε. Αλλά αν πιστεύετε ότι η «»Αυγή« θεώρησε πως η παρουσία Καμμένου, Βίτσα και άλλων τινών στο Καστελόριζο ήταν αρκετή για να »κόψει τη φόρα" του Ερντογάν, τι να πούμε: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ειδικά σε ό,τι αφορά κάποιους «κεντροαριστερούς» του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που “είδαν” στο σημερινό ειρωνικό σχόλιο για την μετάβαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ακριτικό νησί παρέα με υπόδικους νεοναζί βουλευτές προσπάθεια της “Αυγής” να... “ξεπλύνει” την Χρυσή Αυγή.

Προφανώς, το αντι-ΣΥΡΙΖΑ πάθος τους και το μένος τους κατά της εφημερίδας μας δεν τους άφησε να δουν την ειρωνεία γι' αυτή την ενέργεια. Φαίνεται πως οι εν λόγω έχουν ξεχάσει την αίσθηση του χιούμορ και της ειρωνείας στο σπίτι τους. Αφ' ης στιγμής, όμως, οι όψιμοι επικριτές της “Αυγής” δραστηριοποιούνται ολημερίς και ολονυχτίς στα social media, θα έπρεπε να τους είναι οικεία η έννοια του “τρολαρίσματος”.

Το σημερινό παραπολιτικό σχόλιο, λοιπόν, ήταν “τρολάρισμα” προς όσους ευθύνονται για τη θλιβερή φωτογραφία δημοκρατικών βουλευτών δίπλα στους υπόδικους νεοναζί.

Η “Αυγή”, λοιπόν, κάνει τη δουλειά της όπως αυτή ξέρει και επιλέγει. Και οι επικριτές της κάνουν τη δική τους δουλειά, η οποία δεν αφορά στις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες τους, αλλά στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την εφημερίδα μας με κάθε τρόπο -με χτυπήματα πάνω, αλλά και... κάτω από τη μέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.