Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο άντρας που μπήκε σφήνα ανάμεσα στην Ζωή και την Ραχήλ [εικονες]


Αυτός είναι ο άντρας που οδήγησε τις δύο γυναίκες στο "πολιτικό διαζύγιο"....Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο “Όλα Ξεκόλλα”, και τον Θέμο Αναστασιάδη η Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Δημοσίευμα της Secret όμως, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον πραγματικό λόγο του τέλους της συνεργασίας των δυο γυναικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αιτία είναι ένας άντρας... γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που έπεισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει μια πιο “lifestyle” Προεκλογική εκστρατεία. Ο ρόλος του ηθοποιού Διαμαντής Καραναστάση ήταν καθοριστικός στο να κουνήσει η Ραχήλ Μακρή το μαντήλι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.“Η Ζωή ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί επειδή θα τη βγάλουν στα μέσα ενημέρωσης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασκεί πολιτική και ασκεί αντιπολίτευση και είμαι κινηματικός άνθρωπος. Πρέπει να πάμε στην κοινωνία να την ενημερώσουμε. Η Ζωή πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές δεν της άρεσε πια αυτό και ήθελε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα”, είχε πει στη συνέντευξή της η Ραχήλ Μακρή χωρίς να αναφέρει ονόματα και καταστάσεις.Το δημοσίευμα του Secret, αναφέρει όμως πως ο γνωστός ηθοποιός στάθηκε η αιτία για την απομάκρυνση της Ραχήλ από την Ζωή. Ο Διαμαντής Καραναστάσης τους τελευταίους μήνες καθορίζει τη στρατηγική της Πλεύσης Ελευθερίας και έχει κερδίσει την εύνοια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που τον εμπιστεύεται σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μάλιστα, η μεγάλη εμπλοκή του ηθοποιού στο κόμμα έχει δυσαρεστήσει εκτός από την Ραχήλ Μακρή και άλλα πρόσωπα που εμπιστεύονταν και ακολουθούσαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ουσιαστική ρήξη ήρθε όμως μετά από μια συναυλία στο Λυκαβηττό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ραχήλ ενοχλήθηκε όταν ο Καραναστάσης έπεισε την Ζωή πως ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουν το “όχι” του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου ήταν μια συναυλία στον Λυκαβηττό, ενώ τα άλλα μέλη ήθελαν να γίνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μαζί με τις υπόλοιπες αντιεξουσιαστικές δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.